Jachthaven aan Lauwersmeer met camperplaatsen

Kamperen met het Lauwersmeer voor uw deur

Naast ligplaatsen zijn er bij Haven Hunzegat zo'n 11 schitterende camperplekken ingericht met direct uitzicht over het water van het Lauwersmeer. U kunt voor de deur uw hengel uitgooien. De plaatsen op onze camping bij het Lauwersmeer zijn inclusief elektriciteit en water. Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo zijn er douches, wasmachines, brandstoffen, een watersportwinkel, wifi en nog veel meer voorzieningen aanwezig op de camperplekken. 

Wenst u 's ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. Hier kunt u ook voor een krantje terecht.

haven hunzegat campers

Oprijden (in het hoogseizoen) kan dagelijks van 08.30 tot 18.00 uur. Wanneer u buiten openingstijd op de camping wilt komen is dit mogelijk. Als u even contact opneemt over uw aankomst, kunnen wij ervoor zorgen dat u toegang verkrijgt tot het pasje van de poort. Afrijden is dag en nacht mogelijk.

Bij Haven Hunzegat kunt u genieten van de rust en ruimte die het Groninger Hogeland & Lauwersmeer u biedt!

TIP: Laat uw camper bij ons staan, fiets naar Lauwersoog (14 km) en pak dan de boot naar Schiermonnikoog. In de avond keert u weer terug naar Haven Hunzegat bij het prachtige Lauwersmeer.

Aanbieding; 4 nachten reserveren = 5de nacht GRATIS!!!

Tarieven voor campers: €14,00 per nacht, hier komt nog toeristenbelasting bij (€1,15 per persoon, per nacht). Dit bedrag is inclusief stroom, drinkwater, chemisch toilet legen, grijswater afvoeren en huisdieren. De (andere) tarieven zijn hier te vinden.

haven hunzegat camperen

Strippenkaart 10 keer met uw camper voor een vast voordelig tarief €105,-

Wilt u in een jaar zo'n 10 keer langskomen dan is de strippenkaart een goede optie voor u. De voorwaarden van de strippenkaart zijn:

haven hunzegat camping

U vindt ons in de volgende gidsen:

Gidsen Haven Hunzegat

 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

Ma t/m za van 08.30 tot 18.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur
 

Laagseizoen:

Ma t/m vr van 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 82 447 205
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven GroningenJachthaven Groningen      Sitemap
Vraag nu een camper offerte aan

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
Haven Hunzegat Zoutkamp