Vraag nu uw winterligplaats of -stalling aan

De Jachthaven van Haven Hunzegat aan het Lauwersmeer

De jachthaven met voor ieder wat wils dichtbij het Lauwersmeer

Onze Jachthaven Hunzegat niet alleen erg ruim, ook vaart u binnen een half uur zo het Lauwersmeer op! Onze haven beschikt over 250 vaste ligplaatsen, daarnaast zijn er 40 plaatsen voor passanten. Verder hebben wij veel verschillende voorzieningen om uw verblijf bij onze haven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is onze camping, waar u eventueel met uw camper kan staan. U kunt uw boot ook laten takelen in en uit het water.

Wat kunt u verwachten bij Jachthaven Hunzegat?

Verse broodjes bij het ontbijt?

wenst u 's ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. Voor een krantje kunt u hier ook terecht.

Vaarroutes vanaf de jachthaven

Elke boot is welkom bij jachthaven Hunzegat. Door een ruim uitgebaggerde bodem van twee meter diep kan praktisch iedereen bij ons aanleggen. Vanaf onze haven kunt u binnen een halfuur op het Lauwersmeer varen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere richting. Bijvoorbeeld richting Groningen via de staande mastenroute of via het Hunsingokanaal naar Leens en Wehe den Hoorn. Volop mogelijkheden met volop vaarplezier, zo ontdekt u het Groninger landschap van een heel andere kant! 

Haven Hunzegat: zowel in het hoog- als laagseizoen!

Onze haven is natuurlijk geopend in het hoogseizoen maar ook in het laagseizoen bent u van harte welkom! Dan kunt u bijvoorbeeld uw boot bij ons aan de wal een grote onderhoudsbeurt geven. Doet u dit liever niet zelf? Dan doen wij dit graag voor u. 

Ook met de camper bent u van harte welkom, wij hebben tien vaste standplaatsen voor campers. Zo geniet u ook op het vasteland van het water!  

Hoogseizoen:

 
Dagelijks van 08.30 tot 18.00 uur
 

Laagseizoen:

 
Ma t/m za van 08.30 tot 17.00 uur
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Fax: 0595 - 40 25 11 
Mobiel: 06 - 51 585 363
E-mail:  info@hunzegat.nl
Reserveer uw ligplaats

Uw thuishaven!
info@hunzegat.nl

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Takelschema

Direct bij het vissersdorp Zoutkamp

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

Jachthaven HunzegatLauwersmeerDichtbij ZoutkampJachthaven Hunzegat: uw thuishaven
haven hunzegat