De voorzieningen van Jachthaven Hunzegat

haven hunzegat

Bij Jachthaven Hunzegat raak je nooit uitgekeken

Jachthaven Hunzegat is gelegen in een rustig natuurgebied aan het Lauwersmeer en met de vele voorzieningen zijn wij een zeer complete jachthaven. De jachthaven is voorzien van de volgende voorzieningen:

camping speeltuin

Ligplaatsen & takelen bij Jachthaven Hunzegat

Jachthaven Hunzegat beschikt ook over de mogelijkheid om boten te takelen voor de wintermaanden, zodat boten verplaatst kunnen worden naar de winterstalling. In de lentemaanden worden de boten weer te water gelaten.

De ligplaatsen van Jachthaven Hunzegat vormen de ideale plekken om uw boot aan te meren. Niet alleen ligt Jachthaven Hunzegat op de ideale vaarroute naar het Lauwersmeer voorzien van mooie camperplekken maar ook vormt Hunzegat de ideale uitvalbasis voor vogel- en watersportliefhebbers.

Ook de camper kan bij Hunzegat terecht

Met de camper naar het noorden? Haven Hunzegat heeft elf mooie camperplekken. Zowel schaduwplekken als plekken in de zon. Vanaf deze camperplekken heeft u een uitzicht over het water. U stapt uit de camper en kunt dan een lekker plekje op zoeken aan het water. Wij hebben verschillende aanbiedingen: kijk hier voor meer informatie voor de campers.

haven hunzegat voorzieningen

 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

 
Dagelijks van 08.30 tot 18.00 uur
 

Laagseizoen:

 
Ma t/m za van 08.30 tot 17.00 uur
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 51 585 363
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen      Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
Haven Hunzegat Zoutkamp