Jachthaven Hunzegat, uw ligplaats én watersportwinkel aan het Lauwersmeer vlakbij Zoutkamp

Uw ligplaats, uw thuishaven vlakbij Zoutkamp! 

De familiehaven van het Lauwersmeer is al 40 jaar Jachthaven Hunzegat! In een heerlijk rustig natuurgebied vindt u onze haven. De haven is voorzien van allerlei gemakken, zoals een winkel, tankstation en mastenmakerij. Maar nog belangrijker: door onze jachthaven vaart u in korte tijd zo het Lauwersmeer op. Makkelijker wordt het bijna niet! 

Vraag uw winterstalling nu aan!

Waarom u van Jachthaven Hunzegat uw nieuwe ligplaats moet maken?

Haven Hunzegat

Onze ruime jachthaven telt maar liefst 250 vaste aanlegplaatsen en 40 passantenplaatsen. Alle bootsoorten kunnen hier aanmeren, ook boten vanaf 10 meter zijn meer dan welkom. Kijk daarom eens naar onze aantrekkelijke tarieven en boek nu uw vaste aanmeerplaats bij ons. Of stal uw schip in de winter bij ons op de kade! Neem contact met ons op door middel van ons contactformulier, dan komen wij er samen zeker uit.

Hunzegat, meer dan een jachthaven...

Maar naast het Lauwersmeer is er meer! Is uw watersportuitrusting toch nog niet helemaal compleet? Heeft u nieuwe brandstof nodig? Of is uw mast aan vervanging toe? Bij ons kan het allemaal! Zoals vermeld hebben wij een watersportwinkel, tankstation en mastenmakerij aanwezig bij de jachthaven. Of heeft u pech? Wij helpen u zo weer op weg. Zo zorgen wij dat uw vaarbeleving altijd compleet is bij ons! 

haven zoutkamp

Een dagje Zoutkamp

Aan de andere kant van de dijk vindt u direct het bekende vissersdorp Zoutkamp: nog een reden om aan te meren bij onze jachthaven! Hier zijn veel verschillende winkels en horecagelegenheden te vinden. Daarnaast is er het Visserijmuseum, hier kunt u de geschiedenis en en de ontwikkeling van de Zoutkamper visserij bekijken. Zo is uw vakantie beleving niet alleen ontspannend, maar ook nog leerzaam.

jachthaven zoutkamp

Kom met uw camper naar onze jachthaven met camperplaats!

Op camping Hunzegat zijn elf mooie camperplekken, ook in de schaduw! Daarnaast heeft u vanuit uw camper uitzicht op het water. Zo kunt u optimaal genieten van de natuur in het noorden. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de camping. Wij hebben verschillende aanbiedingen voor de bezoekers met camper. Bekijk deze eens! 

haven hunzegat

Zoekt u een ligplaats in een mooie jachthaven?

Heeft u na het bekijken van onze website vragen? Wilt u een ligplaats aanvragen? Bekijk voor meer informatie de over ons pagina of neem direct contact met ons op! U kunt bellen naar het nummer 0595 - 402875. Mailen kunt u naar info@hunzegat.nl. U bent natuurlijk altijd welkom in onze haven, die vindt u aan de Strandweg 17 in Zoutkamp!

Tot ziens bij Haven Hunzegat! U legt toch ook bij ons aan?  

Schrijf u nu in voor een ligplaats        Schrijf u in voor de winterstalling

mscholtens hunzegat websize

 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

 
Dagelijks van 08.30 tot 18.00 uur
 

Laagseizoen:

 
Ma t/m za van 08.30 tot 17.00 uur
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 51 585 363
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen      Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
Haven Hunzegat Zoutkamp