Over ons Hunzegatters,

Sinds 2000 is Haven Hunzegat in handen van de familie van den Broek. Gert en Marga namen begin 2000 een zeer verwaarloosde haven over. Er is jarenlang flink opgeruimd, schoongemaakt en geïnvesteerd in nieuwe steigers en ander materiaal. Binnen 5 jaar realiseerden ze een verdubbeling van de verhuurde vaste ligplaatsen! Pieter en Esther schoten te hulp en vanaf 2005 runnen we Haven Hunzegat met 4 persoenen en bouwden we het Hunzegat uit tot een gastvrije familiehaven.

over Haven Hunzegat

In de nabije toekomst zullen Gert & Marga zich uit het bedrijf terug trekken om te genieten van hun welverdiende vrije tijd. Zij hebben het bedrijf gevormd tot wat het nu is: Een gezellige thuishaven waar u heerlijk kunt vertoeven op de boot, camper, op het terras of in de nabije omgeving. Pieter, Esther en de jongste generatie havenmeesters willen deze gemoedelijke sfeer voortzetten waardoor het Hunzegat ook in de toekomst uw thuishaven blijft.

Wat we allemaal doen

   Gert 

Mastenmaker Gert

Gert is onder andere mastenmaker, hij kan al uw masten maken die reparatie nodig hebben. Ook is al jaren onze kraanmachinist. Ook met het onderhoud van de haven en de binnenboordmotoren is hij bezig.

   Marga

Marga

De winkelinkoop behoort tot een van Marga's functie. Verder bestaan haar werkzaamheden uit het schoonmaken en onderhouden van onze prachtige haven. In het takelseizoen helpt ze ook met het kranen.

   Pieter

Pieter

Pieter klust graag aan buitenboordmotoren, maar is ook goed in allerlei zaken die u aan boord van een schip nodig heeft zoals bijvoorbeeld de gas-aansluiting of het toilet. Met zijn achtergrond (allround monteur) is hij zeer divers.

   Esther

Kantoormedewerker Esther

Esther is op kantoor werkzaam, ze beheert deze website. Ook maakt zij de takelplanning en is ze werkzaam in de watersportwinkel. Als Gert en Pieter het te druk hebben springt ze indien mogelijk bij met het onderhoud van de schepen. 

 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

Ma t/m za van 08.30 tot 18.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur
 

Laagseizoen:

Ma t/m vr van 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 82 447 205
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven GroningenJachthaven Groningen      Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
Haven Hunzegat Zoutkamp