Over ons

In 2000 is de haven in handen gekomen van Gert en Marga van den Broek. Sinds die tijd is er veel veranderd. Er was sprake van achterstallig onderhoud maar wij zijn bezig dit in te halen. Sinds de overname zijn er deels drijvende steigers geplaatst, is er een nieuwe damwand geplaatst, is er in 2013 een splinternieuw toiletgebouw gekomen en worden oudere steigers opnieuw betimmerd. Mede hierdoor is er een stijging van 75% in ligplaatsen verhuur.

Door deze stijging is het zo druk geworden dat in 2005 Pieter Bijma en Esther van den Broek bij de zaak ingekomen zijn. Zo is er volgende rolverdeling ontstaan:

   Gert 

Mastenmaker Gert

Gert is onder andere mastenmaker, hij kan al uw masten maken die reparatie nodig hebben. Ook is al jaren onze kraanmachinist. Ook met het onderhoud van de haven en de binnenboordmotoren is hij bezig.

   Marga

Marga

De winkelinkoop behoort tot een van Marga's functie. Verder bestaan haar werkzaamheden uit het schoonmaken en onderhouden van onze prachtige haven. In het takelseizoen helpt ze ook met het kranen.

   Pieter

Pieter

Pieter klust graag aan buitenboordmotoren, maar is ook goed in allerlei zaken die u aan boord van een schip nodig heeft zoals bijvoorbeeld de gas-aansluiting of het toilet. Met zijn achtergrond (allround monteur) is hij zeer divers.

   Esther

Kantoormedewerker Esther

Esther is op kantoor werkzaam, ze beheert deze website. Ook maakt zij de takelplanning en is ze werkzaam in de watersportwinkel. Als Gert en Pieter het te druk hebben springt ze indien mogelijk bij met het onderhoud van de schepen. 

 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

 
Dagelijks van 08.30 tot 18.00 uur
 

Laagseizoen:

 
Ma t/m za van 08.30 tot 17.00 uur
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 51 585 363
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen      Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
header hunzegat zoutkamp