Vraag nu uw winterligplaats of -stalling aan

Watersportwinkel Zoutkamp | Haven Hunzegat, Groningen

Alles voor uw boot bij onze watersportwinkel

Bent u op zoek naar spullen voor uw boot? Neem dan eens een kijkje bij onze watersportwinkel bij onze jachthaven in Zoutkamp, Groningen. Bij onze watersportwinkel kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw boot. Voor elke watertocht kunt u bij ons vinden wat u zoekt.  De watersportwinkel bevindt zich bij de ingang van de jachthaven waar ook de receptie zich bevindt waar passanten zich melden bij onze jachthaven.

Welke producten zijn er beschikbaar in onze watersportwinkel?

Onze watersportwinkel in Hunzegat, Groningen heeft altijd wel iets nieuws voor uw boot. Hieronder een kleine greep uit het assortiment van onze watersportwinkel in Groningen.

Acties bij watersportwinkel Hunzegat, Groningen

Ook bieden wij bij onze watersportwinkel regelmatig scherpe acties aan, zo kunt u profiteren van nog scherpere prijzen van de producten voor uw boot. Dit zijn onze huidige acties:

Verse broodjes in de ochtend

Wenst u s' ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. U kunt dan direct een krantje halen voor bij het ontbijt.

Kom langs in de watersportwinkel Zoutkamp

Mocht u onze jachthaven bezoeken, neem dan gerust een kijkje in onze prachtige watersportwinkel. Wij staan u graag te woord om u te helpen. Er is altijd wel iets nieuws te vinden voor uw boot. We hopen u snel te verwelkomen in onze watersportwinkel in Zoutkamp, Groningen.

Hoogseizoen:

 
Dagelijks van 08.30 tot 18.00 uur
 

Laagseizoen:

 
Ma t/m za van 08.30 tot 17.00 uur
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Fax: 0595 - 40 25 11 
Mobiel: 06 - 51 585 363
E-mail:  info@hunzegat.nl
Reserveer uw ligplaats

Uw thuishaven!
info@hunzegat.nl

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

Takelschema

Direct bij het vissersdorp Zoutkamp

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

Jachthaven HunzegatLauwersmeerDichtbij ZoutkampJachthaven Hunzegat: uw thuishaven
haven hunzegat